over ons

Wie zijn wij?

Welkom op onze site! Wij zijn Abke en John, de trotse gezichten achter The Beer Escape. Samen altijd in voor een lekker speciaalbiertje, liefst in goed gezelschap. Op zijn tijd gezellig een (bord)spel met vrienden & vriendinnen, maar we zijn ook sportief en blijven lekker in beweging! John is het creatieve brein achter de puzzels. Doordeweeks is hij actief als gymleraar in het basisonderwijs en probeert hij zijn leerlingen constant plezier in beweging te laten ervaren door uitdagende en afwisselende gymlessen aan te bieden. Abke, werkzaam als communicatieadviseur, is het brein achter de vormgeving en de verspreiding van onze creatie. Als eerste in Nederland hebben we besloten een drietal “hot items” te combineren: speciaalbier, blindproeven en “escaperoom”. Maar dan vooral iets neerzetten waar we zelf heel erg in geloven en bij wijze van spreken zelf onze beste klant zijn. 

Het ontstaan

In de eerste fase van de Coronacrisis hebben wij kennis gemaakt met een speciaalbier blindproeverij: biertjes met afgeschuurde doppen die ontdaan waren van het originele etiket (totaal onherkenbare biertjes). En dan in select gezelschap, lekker thuis, erachter komen welk type bier je drinkt en zelfs proberen het exacte biertje te achterhalen uit een samengestelde lijst. Echt heel gaaf om met elkaar te doen, maar wel lastig (zeg maar onmogelijk). En dan benieuwd zijn wat je nu uiteindelijk gedronken hebt, maar dagen/weken moeten wachten op een uitslag. Hoe leuk zou het zijn als je direct met elkaar, op een originele manier, erachter kunt komen welk biertje je nu eigenlijk aan het drinken bent? Zo ontstond het unieke idee: The Beer Escape.

Probeer het zelf!!

De puzzels/raadsels van The Beer Escape geven eenzelfde variatie en uitdaging als John in zijn gymlessen terug laat komen. Samenwerken, ieder zijn kracht in bepaalde categorieën, van logisch nadenken tot doordenken, alles komt aan bod. Ieder die houdt van speciaalbier of puzzelen of een spelletje/drankje in goed gezelschap zit goed bij ons! Valt dit allemaal in jouw straatje? Dan moet je The Beer Escape echt aangaan! Van jongvolwassene tot doorgewinterde levensgenieter, iedereen zal plezier beleven aan onze puzzels. Daarnaast zul je de bieren echt op smaak beoordelen en zo nieuwe (favoriete) bieren ontdekken. Lekker thuis, of bij vrienden, heb je met The Beer Escape gegarandeerd een geweldige en smaakvolle avond!