Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf hier je review over The Beer Escape!

Prima mee vermaakt

Rated 5 out of 5

Erg leuk om te doen. De puzzels zijn moeilijk, maar wel te maken. Eén hadden we echt fout. We zijn er twee avonden mee bezig geweest.

Willem

Ontzettend goed bedacht!

Rated 5 out of 5

Wat was dit leuk om te doen! Soms wat pittige puzzels, maar daar hebben we de hints voor 🙂

Dikke aanrader om met vrienden, of met zn 2en te doen. Leuke keus van biertjes.

Wij gaan zeker nog eens een beer escape bestellen!

Sophie

Geweldig!!

Rated 5 out of 5

Niveau is goed (vooral na een aantal biertjes;)), biertjes lekker en de puzzels zitten goed in elkaar! Zou het iedereen aanraden (vooral nu), bedankt en hoop dat jullie binnenkort een nieuwe hebben:)

Nikki

Aan te raden!

Rated 5 out of 5

Echt een perfecte combinatie van puzzels, speciaal biertjes en blind proeven. Was erg leuk en lekker (!) om te doen. Wij kijken nu al uit naar het volgende pakket.

Simone

Top spel

Rated 5 out of 5

Heel leuk en uitdagend! We zijn wel even bazig geweest, zn 5 uur in totaal! Maar dat komt ook omdat we via skype met 2 stellen het spel speelden. Leuke afwisseling in verschillende bieren bij uitdagingen… was maar 1 opdracht waar we echt niet uitkwamen. Wachten op wen nieuw spel!

Bram

Avondje thuis vermaak!

Rated 5 out of 5

Een vermakelijk spel dat weer eens extra dimensie geeft aan een avondje borrelen! Erg originele puzzels, afwisselend in de moeilijkheidsgraad. En natuurlijk ook top om weer eens nieuwe biertjes te proeven.

Romy

Superleuk!

Rated 5 out of 5

We hebben dit vorige week gedaan en hebben ons echt enorm vermaakt! Leuke en uitdagende puzzels, heerlijke biertjes en een lekker borrelplankje erbij!

Niels

Very nice and amusing game

Rated 5 out of 5

The Beer Escape guarantees for and afternoon/evening of fun and excitement. With a good choice for the beers and puzzles with different levels of difficulty. This is one of the most fun things to do with friends and/or colleagues.

Guido

Hele leuke avond vol bier en uitdagingen

Rated 5 out of 5

Wij hebben de Beer Escape gekozen voor onze virtuele bierborrel met het team (10 mensen). We hadden ieder een eigen pakket (6 biertjes p.p.) vanwege Corona en niet kunnen delen, en hebben hier in totaal 6 uur over gedaan, met een pizzaatje tussendoor. De puzzels waren leuk en uitdagend, de biertjes heel erg lekker. Ik heb zelfs mijn lievelingsbiertje ertussen gevonden!

Aanrader! Brengt echt de fun weer terug in virtuele borrels. We kijken uit naar de volgende editie!

Melanie

Leuke puzzels en lekkere biertjes🍻

Rated 5 out of 5

De beer escape heeft leuke en originele puzzels! Een mooie combinatie tussen een escaperoom en een bierproeverij! Ideaal om met een paar vrienden een avondje mee bezig te zijn👌🏻

Arthur

Gewéldig origineel spel

Rated 5 out of 5

Gewéldig origineel spel, leuk om een avondje met vrienden te spelen. Het blinde proeven in combinatie met de uitdagende puzzels maken de ervaring extra speciaal.

Glenn

Amazing game

Rated 5 out of 5

Very nicely done 🙂 hope there will be a second package soon (maybe with Tripels)

Belma

Aanrader!!

Rated 5 out of 5

Een fijn spel voor een avond met vrienden. Onder het genot van heerlijke speciaal bieren en leuke uitdagende puzzels. Die ook later op de avond nog op te lossen zijn 🙂

Een echte aanrader. We kijken uit naar het volgende spel!

Leanne

Verrassend en uitdagend!

Rated 5 out of 5

We zijn best door de wol geverfd op gebied van een speciaalbiertje, maar dit was zó leuk! We wachten op het tweede pakket 😍

Karen

Super Sint avond

Rated 5 out of 5

Erg leuke combi van bier proeven en escape spel spelen.

De puzzels waren goed te doen en zelfs voor de bierkenners hier in huis waren er nieuwe biertjes te proeven. Top bedacht!

Joyce

Geweldig spel

Rated 5 out of 5

Allereerst, heerlijke biertjes. Erg leuke maar soms ook moeilijke vragen waardoor je er echt even voor moet gaan zitten. Een aanrader voor een goed spel op een vrijdagavond.

Felix

Leuk avondje thuis!

Rated 5 out of 5

Lekkere nieuwe bieren ontdekt. De puzzels zijn uitdagend en divers. Echt een leuk avondvullend programma.

We kunnen niet wachten op de volgende smaakjes!

Patrick en Sharon

Onverwachts succes

Rated 5 out of 5

Met 11 man, deze puzzel aangegaan. Het werd een succes. Iedereen was het er over eens. Dit gaan we vaker doen (we kunnen dus niet wachten op de opvolger!😊).

We hadden twee teams gemaakt. Allemaal online via verschillende “meeting rooms”. Werkte perfect.

Service van Abke en John is ook geweldig. Erg behulpzaam en meedenkend.

Erno

Aanrader!

Rated 5 out of 5

Samen met mijn vriend een superleuke avond beleefd! Uitdagende puzzels en heerlijke biertjes voor een fijn prijsje. Het pakket is leuk ingepakt en de biertjes zijn onherkenbaar. Bij elk biertje zijn de puzzels steeds wat lastiger, dus echt een uitdaging. We kijken uit naar de volgende!

Jessie

Top product!

Rated 5 out of 5

Leuke puzzels, verrassende biertjes en een goede service voor een prima prijs. Leuk voor de bierliefhebbers, maar ook voor de puzzelaars. Zeker een aanrader, op naar de volgende!

Gijs