De pakketten

Hunting the blondes

6 blond bieren | 3 hints per biertje18 puzzels & raadsels

_MG_5070
Verschillende stijlen

A Journey Through Styles

6 verschillende bierstijlen | 3 hints per biertje18 puzzels & raadsels

 

De pakketten bestaan uit 6 verschillende speciaalbieren. Daarnaast bevatten de pakketten een boekje vol uitdagende en gevarieerde puzzels om erachter te komen welk bier je aan het drinken bent. Ieder bier heeft 3 eigen en unieke puzzels, die hints opleveren in de jacht naar de ontmaskering. In totaal zijn er dus 18 puzzels/raadsels die jij met de overige deelnemers op zult moeten lossen. Vanzelfsprekend los je de puzzels op terwijl je het bijbehorende bier drinkt en kun je na ontmaskering direct controleren of jullie het bij het juiste eind hebben. Soms zullen de puzzels eerder opgelost zijn dan dat je glas leeg is, soms andersom. Het maakt niet uit, jullie bepalen zelf wanneer je aan het volgende bier inclusief puzzels begint. In het boekje kun je tevens ieder bier beoordelen op smaak, waardoor je na afloop terug kunt vinden welk bier je favoriet is en waarom.

The Beer Escape doe je samen…

De pakketten zijn in principe samengesteld voor 2 personen. Je drinkt dan per persoon 6 halve bieren, dus opgeteld 3 flesjes bier. In grotere gezelschappen is The Beer Escape ook prima te spelen: meer zielen, meer vreugde! Als voorbeeld: bij een gezelschap van 4 personen raden wij aan 2 pakketten af te nemen, waardoor je een mooie hoeveelheid bier per persoon hebt, met daarnaast 2 boekjes om uit te puzzelen. Uiteraard ben je helemaal vrij hiervan af te wijken en meer of minder pakketten te bestellen.

Ook leuk om cadeau te geven

TIP

Gemiddeld genomen heeft blond bier een ideale serveertemperatuur van 4-7 graden Celsius. Zet de bieren dus vooraf in de koeling. Daarnaast is het aanbevolen de bierflesjes altijd staand te bewaren en te koelen. Voor een optimale smaakbeleving haal je het bier vlak voor inschenken uit de koeling. Omdat onze bieren genummerd zijn, raden wij dus aan steeds het juiste nummer uit de koeling te halen en de overige bieren nog koud te laten tot deze aan de beurt zijn.