Cadeautje

''Leuk om te geven en om te krijgen''

IMG_9075

The Beer Escape is ook zeer geschikt om cadeau te geven aan je vrienden, collega’s, buren en/of werknemers! Je kunt in dit geval kiezen voor de geschenkverpakking. Je hebt dan een mooi ingepakt en zeer origineel cadeau. Vergeet tijdens het geven niet te vermelden dat de biertjes voor gebruik het lekkerst zijn uit de koeling!

Afhalen
Wanneer je het pakket bij ons komt afhalen, dan kunnen wij het meteen meegeven in de geschenkverpakking. Wij rekenen hiervoor 1 euro bovenop de bestaande pakketprijs.

Bestellen
Omdat wij uiteraard willen dat ons pakket jou veilig bereikt, verzenden wij het pakket met de bieren in een verzenddoos met stevige 6-vaks verdeling. Omdat wij niet het risico willen lopen dat er tijdens bezorging iets misgaat, leveren wij alle materiaal van de geschenkverpakking los mee in de verzenddoos. Je kunt dan eenvoudig zelf het pakket als geschenk verpakken en daarna cadeau doen. We hebben een instructievideo gemaakt waarin we laten zien hoe je het pakket zelf eenvoudig, maar toch op een hele leuke en mooie manier, in kunt pakken. Voor de materialen van de geschenkverpakking rekenen wij 1 euro bovenop de bestaande pakketprijs.