kerstpakket: Uniek en lokaal!

Kerstpakket; Stads-Koffyhuis, De Delf en The Beer Escape

Hebben jouw medewerkers ook een avondje uit (in eigen huis) verdiend? Geef dan dit originele kerstpakket cadeau, uniek en lokaal! Met het kerstpakket van het Stads-Koffyhuis, De Delf en The Beer Escape geef je een volledige avond uit in eigen huis cadeau.

Hapje, drankje, spelletje op een plankje! Fantastisch cadeau om met je vrienden/familie te delen, zodat niemand zich deze feestdagen hoeft te vervelen!

Je wordt doorgestuurd naar de website van het Stads-Koffyhuis voor een bestelling!

De inhoud van de borrelplank kan afwijken van de foto.

Wat zit er in het kerstpakket:

  • Een pakket van The Beer Escape: 6 onherkenbare speciaalbieren! Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen, kom je erachter wat je drinkt! 6 verschillende bierstijlen: “A Journey Through Styles”.
  • Heerlijk (houdbare) borrelhapjes van het Stads-Koffyhuis en De Delf.
  • Mooie eikenhouten borrelplank om de hapjes op te serveren.

Waarom uniek?

The Beer Escape is een originele blindproeverij met speciaalbier, waarbij je de escaperoom naar huis haalt. Door uitdagende puzzels en raadsels op te lossen, kun je er achter komen welk bier drinkt. The Beer Escape is een uniek concept en laat je nieuwe smaken en favoriete bieren ontdekken.

Het Stads-Koffyhuis is een begrip in Delft! Een Delftenaar die het Stads-Koffyhuis niet weet te vinden, heeft de laatste jaren slecht opgelet.

De Delf is een modern en stoer bedrijf in het centrum van Delft, waar borrelen en samen eten centraal staan.

Doe vóór woensdag 10 december een bestelling via de webshop van het Stads-Koffyhuis en wij bezorgen in overleg tussen 15 en 23 december. Afhalen in Delft of Pijnacker is ook mogelijk.