bestellen

Ik wil bestellen

TIP: Een pakket is in principe samengesteld voor 2 personen. Bij een gezelschap van 4 personen raden wij aan minimaal 2 pakketten af te nemen. Bij 6 personen minimaal 3 pakketten, enz.

Bestel info

Afhalen
Bij afhalen kiezen we samen een geschikt moment. Laat in de opmerkingen alvast weten welke dag(en) en tijd(en) goed uitkomt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Betaling kan contant of via een betaalverzoek.

Onze afhaaladressen:
Emmastraat 22
2641 EE, Pijnacker (Zuid-Holland)

Stads-Koffyhuis 
Oude Delft 133
2611 BE, Delft 
Verkopen alleen cadeauverpakking á €28,50 (Hunting The Blondes) & € 32,50 (A Journey Through Styles) 

Overige afhaal locatie (alleen in overleg): Burgh-Haamstede

Bezorging
Bezorging kan via de post of binnen een straal van 10 km van Pijnacker ook door The Beer Escape zelf.

Via de postbezorgdienst
De verzendkosten zijn € 6,75. Wij bieden de bestellingen op dinsdag en vrijdag aan bij de post (na ontvangst betaling) en geven de Track & Trace code aan je door.

LET OP: Door de drukte bij de post kan de verzending langer duren! 

Cadeauverpakking? Bekijk hier de inpakinstructie.

Via The Beer Escape
Voor klanten die in de omgeving van Pijnacker-Nootdorp wonen, kunnen wij ook zelf bezorgen. De bezorgkosten zijn €0,19 per km, gerekend van en naar ons postadres in Pijnacker, uitgaand van de kortste route. Uiteraard melden we vooraf om welk bedrag dit gaat. Samen overleggen we over een geschikt bezorgmoment. Zorg wel dat je thuis bent! Betaling vindt plaats tijdens het bezorgmoment en kan contant of via betaalverzoek. Wij geven het pakket niet af aan personen jonger dan 18 jaar!

Zelf kunnen wij de eventuele geschenkverpakking kant en klaar leveren, omdat wij een veilige bezorging kunnen garanderen.